Van Estoril naar Zandvoort (132)

01 januari 2014
Hits: 528

woensdag 15 januari-2014
In aflevering 129 van deze serie hebben we het al eens over die hufter gehad. Sidney Cooke aka Fairground Sid. Een organisator van sexparties voor hoog en laag in de Britse samenleving, waar jonge kontjes het haasje waren. Soms het dode haasje, zoals in 1985 toen Sidney met drie andere hufters de 14-jarige Jason Swift het graf in bangde. Een ernstige pruik bezorgde het kwartet voor dit gevalletje een meerjarig verblijf in een kruipruimte. Maar snuffelsmurfen zetten hun onderzoek voort en vonden twee broertjes die in de jaren zeven en tachtig herhaaldelijk bezoek hadden gehad van Sid en zijn makkers. De inmiddels al weer op vrije voeten verkerende Cooke werd opnieuw bij de vodden gegrepen en kreeg in 1999 twee keer levenslang. Daarvan moest hij minimaal vijf jaar uitzitten (!!). Voelt u hem? Wij ook. Maar gelukkig was er niemand in het pruikengilde zo gek om hem weer los te laten. En dat komt extra goed uit, want er zijn nieuwe ontwikkelingen.
Bij het hersnuffelen in Sid's sexparties scoorden de noeste smurfen niet alleen een Conservatieve minister uit het Thatcher-tijdperk, maar ook een getuige met een verhaal over een afschuwelijke gebeurtenis uit zijn jeugd. Na uitvoerig door vriend Sid te zijn gefĂȘteerd werd de toen twaalfjarige jongen gedrogeerd en samen met een vriendje naar een duf souterrain gebracht. Daar gaven oompje Sid en een paar anders smeerpijpen een paar nummertjes wurgsex weg. Het vriendje overleefde de party niet en moest ergens worden gedumpt. Tijdens die operatie kreeg een achtergebleven stuk verdriet ineens last van zijn gewetensklier en bracht de huidige getuige in veiligheid. Later kwam die Sid weer tegen. Ook in Amsterdam. Hij kreeg te horen dat ie mazzel had gehad, maar als ie zijn bek opendeed kon ie alsnog rekenen op een enkeltje hemel.
De Londense smurfemarij zou momenteel in samenwerking met die van Amsterdam bezig zijn met het in kaart brengen van Sid's activiteiten in Nederland. Er zouden aanwijzingen zijn dat ie zich ook hier heeft uitgeleefd en al bangend jongens heeft gekeeld. Dit soort berichten zijn uiteraard niet gunstig voor het toekennen van een proefverlofje of een resocialiseringscursusje aan de ondertussen 86-jarige Fairground Sid. Of die minister al naar binnen is getrokken? Heeft u soms iets verkeerds gegeten? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 januari 2014
Aantal keren bekeken: 528
Van Estoril naar Zandvoort

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch