Skip to main content

Van Estoril naar Zandvoort (173)

01 juni 2015

donderdag 20 november-2014
Tsjonge. Gisteren wist het dagvod De Volksfiets naar buiten te wurmen, dat voormalig Bondsdaglid Sebastian Edathy februari volgend jaar voor de kadi moet verschijnen. Zo ben je het mannetje, zo sta je in je boezeroen. In 2013 was ie nog voorzitter van een Bondsdagcommissie. Die moest uitvlooien hoe het nou zat met de contacten tussen de Duitse speur- cq. geheimsmurfen en het Thüringse nazi-clubje NSU (Nazionalsozialistische Untergrund), die zich tussen 2000 en 2007 had gemanifesteerd met de moord op zeven Turkse middenstanders en een Griek (de zogenaamde Dönermoorden). Pas in 2011 zouden de betrokken smurfen de drie leden van het bruine clubje in het snotje hebben gekregen. Hoewel er duidelijke tekenen waren dat het om een leugentje om slechtwil ging.
In datzelfde jaar 2011 kwamen smurfcollega's die zich bezighielden met de bestrijding van koterhopsen en handel in vunzig beeldmateriaal erachter, dat ons Sebastiaantje zich af en toe opgeilde door het downloaden van prille blotigheid. Bij een badmeester of een werkeloze was het meteen raak geweest, maar in dit soort gevallen hou je als smurf je kaarten bedekt. Je weet maar nooit waar het goed voor is. En hun tijd kwam toen eerdergenoemde Bondsdagcommissie moest worden samengesteld. Wie kon er in dit geval beter voorzitter worden dan Sebas? Niemand. Begon de voorzitter dwars te liggen toen de smurfenleiding probeerde hem de goeie richting in te chanteren? Nog onbekend. Maar hij ging wel voor het luik.
En surpriiiiise. Er is in deze affaire nog een interessante koterhopsconnectie. Binnenkort staat namelijk ook ene Tino Brandt terecht. Een Thüringse geestverwant en connectie van het NSU-trio, die niet alleen zelf driftig jonge kontjes besteeg, maar die ook leverde aan redelijk gevulde lieden. Denk je meteen aan Sebastian. Die zegt dat hij nooit in the flesh heeft geopereerd. Maar dat zeiden die parlementaire koterkruipers in Engeland ook en kijk eens wat er de laatste tijd al niet boven water is gekomen. België, Duitsland, Engeland. Het wiemelt er van sexueel gefrutsel. En wij? Wij zijn het oog van de orkaan. Met maar een heet hangijzertje. Joris D. Of onze Stasi ook goed functioneert. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 juni 2015
Van Estoril naar Zandvoort