Skip to main content

Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder (009)

06 februari 2018

Mocht u deze hele serie nog niet hebben verorberd of de tekst niet helemaal hebben verwerkt, dan lichten wij één regel er even voor u uit. In verband met de komende verhoren van de dames Holleeder, Sonja den Hartog den Hartog en Peter R. de Vries. Gewoon omdat het ons zal benieuwen of de materie waarop die regel betrekking heeft ook aan de orde komt. Want hoe je er verder ook over denkt, die persoonlijke verhoudingen zijn niet zonder belang. Hoe die regel luidt? Komt ie:

“...Maar onderwijl merkt Wim niets van het vervreemden van de erfenis en nog minder van het opbloeien van de (seks)relaties tussen respectievelijk Sonja en Peter R.de Vries en Astrid met Johan “de Hakkelaar” Verhoek, die haar ook niet kon beschermen tegen haar broer, “het monster”.

Kijk, dat zet bijvoorbeeld de beslissing van de rechter om Peter R. uit de rechtszaal te weren tot ie verhoord is in een ander (roze) licht. Stay tuned (JP).

jacques
Zal de naam Stanley Hillis vallen? In zijn moord ben ik geïnteresseerd. https://www.vn.nl/een-geliquideerde-lieve-oude-man/
De rest is gewoon business as usual plus een familieruzie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
06 februari 2018
Judas. De leugenkroniek van Astrid Holleeder