Skip to main content

München, Londen en Hoorn (002)

08 april 2017

vrijdag 27 januari-2006
Meldden wij op 4 januari jl. dat in Spielberg’s film Munich een mevrouw wordt gekeeld in een Hoornse woonboot. Door een Mossad-unit die na het gijzelingsdrama tijdens de Olympische Spelen van 1972 was samengesteld om bij de daders/organisatoren één voor één het lampje uit te blazen. Niet dat die mevrouw ook aan die gijzeling had deelgenomen, maar ze had wel een groot aandeel gehad in de moord op een van de unit-leden in Londen.
Lazen we gisteren dat een nijvere geest bij het Noordhollands Dagblad dat verhaal heeft nagevlooid in Hoorn. Daar bleken de lokale koddebeiers niets te weten van een gekeelde mevrouw in een woonboot. Nog effe nagevraagd bij de ouwe hap. Nee hoor. Niks te vinden.
Waren we al bang voor. En wees eerlijk, zo’n moord op een ark zou je toch niet gauw vergeten. Tenzij net als bij de Khan-affaire het dossier is vernietigd omdat het over de houdbaarheidsdatum heen was en/of de BVD zich ermee bemoeid heeft en geheimhouding heeft opgelegd. In dat laatste geval is het gewoon wachten op een lek.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
München, Londen en Hoorn