Skip to main content

Sancties (014)

01 maart 2017

dinsdag 16 september-2014
Dapper vrouwtje. De Vierde Rijkambassadeur in Irak, Jana Hybaskova, heeft op de stoep gezet dat verschillende Europese landen olie hebben gekocht van ISIS. De koppensnellers controleren elf olievelden in Irak en nog een flinke joekel in Syrië. Betekent bij mekaar zo'n 80.000 barrels per dag. En volgens Amerikaanse speursmurfen roepen die fanatieke baarden elke avond Kassah Akbar als ze weer 3 meloen dollar in hun spaarschaap laten glijden.
Om welke landen het gaat wilde Jana niet kwijt, maar geheid zeker dat ze bij dat huichelachtige zootje in Brussel exact weten welke lidstaten buiten de oliepot pissen. Er is trouwens niks nieuws onder de gasbol, want ook de voorgangers van ISIS in de regio tapten olie af om die vervolgens via Turkije op de markt te smakken. Heeft u internationaal smurfcommandant Hussein Barack O. ooit een sanctie horen uitspreken tegen de betrokken Europese boefjes? Had Hitler een snorretje?
ISIS heeft vorige week een niet-aanvalsovereenkomst getekend met het gematigde Syrische “verzet”. Hussein Barack gaat dat verzet voorzien van extra wapentuig ter waarde van 500 meloen dollar. Moeten we nog meer zeggen? Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017