Skip to main content

Octopussy (445)

zaterdag 30 juni-2012
Wij verspreiden laster en maken ons schuldig aan anonieme riooljournalistiek. Althans, volgens de inmiddels befaamd geraakte illusionist Rob van de Rhee op zijn website. Gemakshalve vergeet hij maar te vermelden, dat hij kortgeleden nog heeft geprobeerd om rioolmeester Herman Doeleman voor zijn 1 PK salonwagen te spannen (1) en Kleintje Muurkrant voor de kadi te trekken. Maar Herman zag er geen brood in.
Hoe dit ook zij, ter verdediging van zijn malafide strapatsen beweerde Robbie op 2 juni jl. , dat een Van der Valk-telg verantwoordelijk was voor de ondergang van zijn bloeiende firma Uniwall en dat diens hotelketen gefinancierd werd door figuren “met banden naar de Amsterdamse sexindustrie”. Robbie beloofde met een groot aantal bewijzen voor zijn beweringen te zullen komen. Het is nu 30 juni. Dus kom op Robbie, voordat het op laster of riooljournalistiek gaat lijken.
Nog een spannende preview lanceerde onze vriend op 26 juni jl. Eind vorig jaar zou hij een voormalig staatssecretaris van de LPF en oud-jurist bij een gerenommeerd befkantoor als compagnon bij een van zijn lumineuze projecten hebben aangetrokken. Pas later zou Robbedoes erachter zijn gekomen, dat zijn nieuwe compagnon als volksvertegenwoordiger zich voor 21 meloen euro in de schulden zou hebben gemanouvreerd. Op dit moment zouden zowel binnen- als buitenlandse schuldeisers op het punt staan om de bezittingen van zijn partner in de ramsh te gooien. En wat doet die boef? Die gaat lasterlijke aantijgingen tegen weldoener Robbie in de publieke ruimte storten. Onder andere via Kleintje Muurkrant. Om zijn eigen rol te verdoezelen. Schande. Daar gaat Robbie iets aan doen! Zijn compagnon krijgt binnenkort een proces aan zijn reet. Wegens smaad en intimidatie. Met onomstotelijke bewijzen. Geheimhoudingscontract of niet.
Nou onderhouden wij geen enkele band met welke voormalige staatssecretaris dan ook, laat staan eentje van de voormalige LPF. Maar we zijn we wel nieuwsgierig naar de identiteit van Robbie’s compagnon. In totaal heeft de Nachwuchs van Pim zes staatsecretarissen gebaard. En maar één in dat rijtje is bef geweest bij een gerenommeerd befkantoor, i.c. Derks, Star, Busmann. Kom op Robbie, niet anoniem gaan doen. Man en ezel noemen.

(1) Zie aflevering 443, waarin wij Van de Rhee vergeleken met Pipo de Clown, wiens salonwagen werd getrokken door het ezeltje Nononono.

Klik hier om uw reactie toe te voegen