Skip to main content

Amerika marschiert

zondag 8 juni-2014
God, wat een mazzel. Had Barack O. net aangekondigd, dat ie een zootje boots van the German ground weg zou halen, weet ie met hulp van een pluk neo-nazi's en bosje gladiolen Oekraine ablaze te setten (1). En hoppa, meteen “vragen” onze Slavische NAVO-partners onder aanvoering van Polen om de leverantie van een flinke voorraad Amerikaanse boots. Voor het geval de Russen op visite mochten komen.
Gelukkig zijn er ook nog polletieke leiders in het oosten van het Vierde Rijk die geen hopjesvla tussen hun oren hebben. Zowel de Tsjechen als de Slowaken hebben te kennen gegeven geen vreemde laarzen op hun grondgebied toe te laten. Ze zijn best bereid om hun partners een kontje te geven als de situatie daar echt om vraagt. Maar een nieuw soort bezetting door troepen die helemaal zelfstandig opereren en immuniteit genieten, nee dank u.
Kijk, honneponnetje op Plein 4, zo heurt het. Je moet ook eens nee kunnen zeggen tegen je grote broer. Zelfs als je VVD-er bent en in je nachtmerries door Hans van Baalen met zijn Pro Patria-sabeltje achterna wordt gezeten.

(1) Vrij naar Winston Churchill's “set Europe ablaze”.

Klik hier om uw reactie toe te voegen