Skip to main content

Joint Strike Fucker (002)

17 augustus 2017

Begin deze maand was dat blonde ding van Plasschaert weer eens in het nieuws. Samen met generaal Ben Hodges, de voorman van het Amerikaanse leger in Europa. Blondie en Ben bleken een soort Schengen te willen voor de NATO. Zodat de potentiële schrootvoorraad zich net zo snel door Das Reich kon bewegen als de vluchtelingen uit Somber Afrika en het Midden-Oosten. Een van de dingen die daarvoor nodig zijn is de verbetering van de infrastructuur. Grofweg de wegen en bruggen. Nichts neues im Westen. Adolf ging indertijd van dezelfde ideeën uit. Lees en zucht.
Vandeweek was dingetje Plasschaert in het Pentagon. Daar kreeg ze voor haar rol als Master's Voice een cadeautje uitgereikt: de opslag, het beheer en de distributie van JSF-onderdelen binnen Das Reich. Dat levert voor de komende dertig jaar een hele stoot extra banen op. Wel bescheiden gesalarieerd, want we moeten voorzichtig blijven.
Allemaal positieve berichten? Nee, niet helemaal. Dit kwam er in de periode waarover we het hier hebben ook nog naar beneden vallen. Maar goed, we hebben het niet over een eenvoudige doodkist, die zelfs een figuur uit de serie “Niet lullen maar poetsen” in elkaar kan timmeren. De JSF is een hele ingewikkelde doodkist met allerlei moderne snufjes. Dus allicht dat er eens wat misgaat. En dat ie wat duurder uitvalt. Ach, als je haar maar goed zit. Stay tuned.

jacques
JSF-onderdelen kunnen via BOL@com worden besteld. Post-NL doet de bezorging.
Nederland distributie- en transportland. Zo worden weer hoogwaardige banen gecreëerd.
PS. We horen niets meer van de andere Blondie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
17 augustus 2017
Joint Strike Fucker