Kleintje zembla

donderdag 8 maart-2007
Op zondag 18 februari jongstleden zond de Vara in haar televisie-programma Zembla de documentaire "Gek van Geluk" uit over een aantal wantoestanden bij CSA- en Landmark-trainingen. Onmiddellijk na afloop van die uitzending ontstond er op het digitale forum bij Zembla een levendige discussie die tot op de dag van vandaag aan de gang is. Aangezien wij met het Kleintje over CSA en Landmark al jaren aan de gang zijn kritische artikelen te schrijven (kijk in onze elektronische zoekmachine) willen we iedereen oproepen eens te kijken op dat Zembla-forum en indien je zelf ervaringen wilt delen met anderen, daar eventueel te reageren.
Op onze eigen internet-pagina's over dit onderwerp (www.stelling.nl/landmark hebben we een copie van dat Zembla-forum neergezet waar wat gemakkelijker doorheen te lezen is.
Overigens is op internet ook nog steeds de Franstalige (Engels ondertitelde) televisie- uitzending "Journey to the Land of the New Gurus" hoewel Landmark hier flink tegen tekeer aan het gaan is (zie). Wordt vervolgd...

  • Hits: 243
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch