Skip to main content

Te wapen! (002)

09 april 2017
Hits: 411

maandag 13 februari-2006
Met ingang van november 2000 accepteerde Sadammeke geen dollars meer voor zijn olie. Die werd in de Kofi Corner verhandeld via het “olie-voor-voedsel-programma”. Kort daarna zette Snorremans de volgende onvermijdelijke stap: hij zette zijn hele dollarvoorraad op zijn VN-reserverekening ook om in euro’s. Een bedragje van 10 miljard dollar. Peanuts, maar wel brandgevaarlijk vanwege het mogelijke effect bij de buren van Irak. Als die buren namelijk Sadammeke’s initiatief zouden volgen, donderde de hele Amerikaanse economie in mekaar en Europa en dan met name Engeland zou daardoor te maken krijgen met een stevige financieel-economische tsunami. Zat niemand in de Wall Street-wereld op te wachten.
Plotseling werd dan ook een depressie die eerder dat jaar zich al aandiende buitengewoon actief. Het olie-voor-voedsel-programma was volgens Amerikaanse bronnen zo rot als een mispel na een paar uurtjes magnetron. Daarnaast was prez Clinton begonnen met het invullen van plannen voor een regimeverandering in Irak. En die plannen werden na de frauduleuze presidentsverkiezingen in november (!) 2000 dankbaar overgenomen door Bush cs. De met officieuze toestemming georganiseerde show van Osama’s Flying Circus op 11 september 2001 gaf het nieuwe conspiratieve gezelschap in het Witte Huis alle vrijheid voor vol gas in het Midden-Oosten en aanpalende gebieden. De baarden in Afghanistan waren logischerwijs het eerst aan de beurt. Voor de snor in Baghdad moest een smoes worden verzonnen.
Na wat listig geschuifel bleek Sadammeke te beschikken over levensbedreigende spullen die hij niet had en onderhield contacten met Osama die er niet waren. Verder kwam het mooi uit dat hij ooit wat Koerden had uitgemoord met gifgas. Weliswaar afkomstig van een melkkoe van de vader van prez Bush, maar wie weet dat? Sadammeke’s dagen waren geteld. Niet eens vanwege de olie, maar wel vanwege de oliedollars.
In Iran zijn ze van plan op 6 maart een nieuwe oliebeurs op te starten met de euro als betaalmiddel. Inmiddels staan die terroristen-sponsors op het punt een atoombom in elkaar te hangen ook al kan het nooit. En draaien de oliekraan dicht ook al doen ze het niet.
Wil de heer Henk Kamp even Washington bellen? De heer Henk Kamp. Het is dringend. Dank u.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017