Skip to main content

Octopussy (507)

dinsdag 17 september-2013
Was weer ouwe jongens gisteren. Verschenen de van zakkenvullen verdachte illusionisten uit de door ons indertijd zo gepamperde Fecundo-sage voor de kadi in Middelburg. Ze worden ervan verdacht met een Costaricaans toverstokje meloenen en meloenen te hebben laten verdwijnen. Wat denk je wat er gebeurt? Wordt de zaak voor onbepaalde tijd geschorst. Omdat de OM-jurken voor het begin van de sage verder teruggingen in de tijd dan de beffen van de betrokken illusionisten in hun balboekje hadden staan. Van 2003 naar 2002.
Houdt wel in dat de zaak nog langer gaat duren. En dat daardoor het eventuële strafje dat aan voornoemde illusionisten wordt uitgereikt aanzienlijk naar beneden zal worden bijgesteld. We horen het de kadi nu al boeren: Ze hebben al genoeg schade ondervonden vanwege de lange duur van het gerechtelijk onderzoek en al die ongerechtelijke publicaties van Kleintje Muurkrant en een verdwaald dagvod.
Kan zo'n onderzoek een stukkie korter duren? Kan wel, maar het OM roeit met de riemen die het heeft en dat is er maar een. Voor je dan aan de kant bent, duurt het even. En die brommende lantarenpaal in Den Haag maar lullen over de aanschaf van drones en het terugdringen van hoerenketen en canabistro's. Je wordt er zo moe van. Zucht. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen