Liegen mag niet

Hits: 351

zaterdag 31 maart-2012
Die Mauro heeft gelogen dat ie groen zag bij het opgeven van zijn achternaam en zijn geboortedatum. En dus moet ie na het aflopen van zijn studievisum als de donder terug naar zijn geboorteland. Want iemand die de boel belazert moet opsodemieteren. Aldus minister Gerd Leers, de tovenaarsleerling van Bibi Wilders.
Nou herinneren we ons nog als de dag van toen, dat Gerdje zelluf ook niet spatjezuiver was bij de affaire rond een vakantiestulpje in Bulgarije, maar soit. Een beter voorbeeld is misschien die schoonmaakster uit Somalië, die ondanks dezelfde leugens die nu Mauro worden aangewreven zelfs in de Tweede Kamer terechtkwam (1). Met hulp van Neel Kroes en allerlei manlijke Kamerleden en bewindhebbers, die haar wel een lekkere kont vonden hebben.
En recentelijk nog zat minister van Sport en andere bezigheden Edith Schippers vrolijk de Kamer te besodemieteren over de kosten van de Olympische Spelen van 1928. En werd zij door Gerd teruggestuurd naar de oerwouden rond Baarn? Tuurlijk niet. Dubbele maatstaven in Den Haag? Nog nooit anders geweest.

1. Zie voor de opmerkelijke carrière van Ayaan Hirsi Ali het artikel "Hoe een schoonmaakster de Somalische Jeanne d'Arc werd" op de site van De Morgenster.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 351

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch