Skip to main content

Inmenging (003)

25 november 2017

Wie A zegt zit waarschijnlijk bij de KNO-arts. Of ie daar ook B zegt moet betwijfeld worden, maar wij van KM maken desnoods het hele alfabet vol. Zeker in het geval van John Perkins, de Amerikaanse economic hitman, die we op 17 november jl. naar aanleiding van de geboorte van zijn nieuwe boek al eens het toneel opjoegen. Geheel conform onze belofte hier het tweede deel van het interview dat hij weggaf aan het uiterst suspecte Russische nieuwsvehikel Sputnik. Leef u lekker uit.
In dit verband is het misschien ook gezellig om te wijzen op het bestaan van de zogenaamde “jakhalzen”. Die worden het veld ingestuurd als de vrome werkzaamheden van de economische hitmen geen effect hebben. Een zo'n jakhals hebben wij al eens in het vizier van onze AK-47 gehad: Frank L. Holder. De man die verantwoordelijk was voor het op 13 juni 2013 in Colombia in elkaar gehangen “Strategic plan for Venezuela” (1) dat zijn uitwerking op de economie van Maduro's bolivarische republiek niet heeft gemist. En jonkvrouw Ollongren maar wezenloos iets kraaien over Russische inmenging als Thierry Baudet na de verkiezingen zijn vleugel het Kamergebouw laat binnenrollen met onder de klep Theo Hiddema. Waar heeft dat mens het over? Of heeft ze nog een lappie grond tegoed dat haar famielje is kwijtgeraakt bij de Russische revolutie? Natuurlijk zitten de Russen te grutten buiten hun landsgrenzen. Maar wie niet? Stay tuned.

(1) Een quick start van onze zoekmachine en hoppa, daar is Frankie. Mocht u nog niet tevreden zijn, dan kan u ook nog hier terecht. Black Saturday zullen we maar zeggen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 november 2017