Skip to main content

Zwabberende ballen (005)

20 maart 2015

vrijdag 21 juli-2006
We hebben begrepen, dat de bij ons haast tot de proporties van een echte BN-er uitgegroeide Rob van de Rhee op vakantie is gegaan. Hopen we maar niet dat ie per ongeluk naar zijn stekkie in Beiroet is gevlogen, want daar schijn je ‘snachts nogal vaak uit je slaap te worden gehouden door Israëlisch vuurwerk. Hoewel het op het strand wel lekker stil is.
Tijd dus voor een tussenbalans in de affaire rond Aether Arcus/Telpro Communications. Er waren een paar relatief kleine schuldeisers die op het punt stonden een faillissement van de club aan te vragen. Maar de rekeningen zijn  inmiddels keurig door Robbie voldaan. Mogelijk uit het potje van 55.000 euro abonnementsgelden, die door ex-directeur Roomer in arren moede aan Robbedoes waren overgemaakt zonder dat de verkooptransactie al over de Bühne was gewurmd.
Dan moet hier en daar ook nog wat teveel in rekening gebracht abonnementsgeld geretourneerd worden aan de cliëntèle, maar daar wordt aan gewerkt. Heeft Robbie laten weten.
En verder heeft AA haar diensten, zij het wat moeizaam en zeker niet volledig, hervat. Maar mocht je nog wat te plassen hebben, dan kan je terecht bij secretaresse Babette via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de feun (020.2069220). That’s our boy. Keurige man die Robbedoes van ons.
Oh, en mocht je het toch liever wat persoonlijk houden, dan hebben we nog een alternatief Zwitsers adresje gekregen van de Vereniging Ons Heerewaarden. Mocht de gier u tot de lippen staan en Babette weet het ook niet meer, zoek gerust kontakt met ons eigen ijverige secretariaat en wij voorzien u gaarne van adres en telefoonnummers van het Telpro-baasje.
Nou betwijfelen we wel of voormalig AA-directeur Roomer daar veel aan zal hebben. Die blijft wel lekker zitten op alle wachtwoorden die Robbie voor een fatsoenlijke bedrijfsvoering nodig heeft. Maar of ie daarmee in plaats van 1 euro (!) de vette kluitjes ziet voor zijn AA-bullen en een aandeel van 1 procent in Telpro, blijft zeer de vraag.
Op die laatste kwestie komen we graag nog even terug. Ook al omdat er in dit drama een rolletje bleek te zijn weggelegd voor een onderneming die ons zo na aan het hart ligt: Volker Wessels (1).

(1) Zie alleen maar even het artikeltje “Dik Voormekaar” van 9 juli 2004 en u weet waar we het over hebben.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 maart 2015
Zwabberende ballen