Tussen premies en piraten (053)

28 februari 2017
Hits: 602

vrijdag 27 april-2012
We gaan terug naar schrikkeldag van dit jaar. Naar aflevering 49.
Daarin gooiden wij het verzoekschrift van PSL en Baker, Tilly, Berk in de publieke arena. Het was gericht aan de Rechtbank in Utrecht en omvatte het verzoek om een voorlopig getuigenverhoor in het steekspel tussen bovengenoemde partijen en het Utrechtse verzekeringsfort ASR.
Hield onderandere in, dat van de zijde van ASR naast oud-opperhoofd Sjaak van Ek ook de huidige Sitting Bull Jos Baeten, voormalige snitch Jan Eichner en last but not least Darth Vader Rob Beumer op het matje moesten komen.
Daar konden deze assurantiekanonnen uiteraard niet blij van worden. Want publiciteit is leuk, zolang het om hoempapaklanken gaat uit De Kuip of het ASR-fort zelf. Maar geblaas in mineur nee dank u. Zelfs als dat geblaas alleen maar door Kleintje Muurkrant ten gehore wordt gebracht. Je weet namelijk nooit of een mainstreamorkest het deuntje oppikt.
Dus gooiden de ASR-bonzen een verweerschrift in de gleuf van de betrokken kadi. Via het o zo gerenommeerde befkantoor Derks, Star, Busmann. Notabene ook de huisadvokaat van Baker, Tilly, Berk, maar een beetje befkantoor wordt geacht integer te zijn, dus niet zeiken. Met dit verweerschrift probeerden zij het voorlopige getuigenverhoor de berm in te rammen. Nou hoort zo'n dooie zeerol veertien dagen voor de zitting bij de kadi te arriveren, maar Derks, Star, Busmann kwam er één dag voor de zitting mee aanzeilen. Dat was dus rijkelijk laat en had bijgevolg geen effect. Dat wil niet zeggen, dat het voorlopig getuigenverhoor de volgende dag vlekkeloos verliep. Hoort u nog. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Aantal keren bekeken: 602
Tussen premies en piraten

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch