Skip to main content

Wat is er loos met Koos? (002)

07 april 2017

maandag 1 oktober-2012
Zucht. In ons commentaar op het nieuwe boek over Koos H. hebben we al het nodige geboerd over het koterkruipers-aspect van de zaak. Dat Koossie levenslang zou hebben gekregen, omdat ie teveel wist van een deftige pedofielenring, waartoe niet alleen een paar ministers uit zijn tijd behoorden maar ook een "hooggeplaatst persoon". Was niet de enige reden. De voormalige draaideurartiest zou ook nog lid zijn geweest van een Nederlandse posse die de toenmalige leider van Mozambique koud moest maken. Met de groeten van de Gladiolen. De posse zou zijn afgeblazen en om te voorkomen dat de hele boel op de stoep stuiterde werden er een paar meisjes gekeeld en kreeg Koos de schuld daarvoor in zijn Bata’s gefrummeld. Einde verhaal dachten "ze", maar Koos vertelde het aan Slobodan Mitric aka Karate Bob en die liet de stories alsnog stuiteren.
Nou schrijft Bob stevig versleuteld, dus de inhoud van zijn boekwerken rings vaak alleen the bell van insiders. En als ie wel helder en duidelijk iets op de wereld zet, vraag je je weer af hoe hij daar in godesnaam aan gekomen is. Neem nou de moord op Theo van Gogh. Gepleegd door Mohammed Bouyeri, die door de AIVD-smurfen over het hoofd zou zijn gezien bij het pamperen van de Hofstadgroep. Volgens Bob hadden geheimschrijvers van de OVERHEID Theo herhaaldelijk verzocht om de serie "Schaduwcommando van de Prins" van zijn site te halen (1). Toen Theo zijn middelvinger de rook in stak vormde dat een van de redenen voor "Den Haag" om Bouyeri zijn plan te laten uitvoeren (2).
Uuuuh, wij solliciteren nergens naar Bob, maar er was nog een site waarop die serie over de Prins prijkte en nog prijkt: die van Kleintje Muurkrant. Theo vond hem prachtig en nam hem over. Als Theo daarna inderdaad vriendelijk maar met klem werd verzocht de serie te dumpen, omdat er anders vervelende dingen zouden gebeuren, hoe komt het dan dat wij in dit verband bijna acht jaar na dato nog altijd ongemoeid zijn gelaten? Stay tuned.

(1) "De gezonde roker", (zie)
(2) Vgl. 9/11

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017
Wat is er loos met Koos?