Skip to main content

De Skenes voorbij (002)

31 maart 2017

woensdag 11 april-2012
Zoals gezegd ontvingen wij op 19 oktober 2011 een mail van Ron van Veldhoven, het baasje van Vivenda Mediagroep en stenenstapelzoeker Zuka. Kwootje. Komt ie:

"Mag ik u vriendelijk verzoeken om onderstaand artikel [Octopussy 336, dd. 23 augustus 2007, red.] te verwijderen? Het is op onjuiste gegevens gebaseerd en vormt een bron van schade aan mij als privé persoon en in mijn zakelijke omgeving.
Ik ga ervan uit dat u mijn verzoek positief zal opvolgen. Alvast bedankt voor de genomen moeite
".

Nou lag er een fors gat tussen het moment van publicatie en dat van het plotselinge openbarsten van de bron van schade op 19 oktober 2011. Bovendien waren onze diepe strotten uitstekend ingevoerd in de onderhavige materie, dus voor alle zekerheid zonden wij Ronnie een mailtje terug. Gaat ie:

"...Mochten er fouten in de tekst zijn geslopen dan zouden wij graag willen weten welke dat zijn alvorens tot verwijdering over te gaan.
Tevens zouden wij graag van de gelegenheid gebruikmaken om u te vragen of het juist is, dat u aan het begin van uw carrière als salesmanager in de termijnhandel bent opgetreden en als loader actief was bij Plaza Finance Management und Vermittlung GmbH onder de valse naam van Ron Smit, waarbij nogal wat investeerders het schip zijn ingeholpen
".

Nooit meer iets van Ron vernomen. Vraag blijft dus waarom hij zich midden oktober geroepen zag om ons te verzoeken een van de drie Octopussy's waarin hij voorkomt uit te poetsen. Komt misschien nog. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017
De Skenes voorbij