Skip to main content

Lente (002)

01 april 2017

maandag 10 december-2012
Het begon in Libië. Toen de ruiming van Khadaffi wat langer duurde dan gepland, zond de USSA modern wapentuig naar de lentebodes. Niet rechtstreeks, maar via Quatar. Om de schijn op te houden dat ze derde viool speelden op het NATO-feestje. Na afloop daarvan berustte de controle op het moderne wapentuig bij het soepzootje dat de boel in Tripoli had overgenomen. Net als indertijd in Afbaardistan, waar Al-Schijthuis zich had ontfermd over een stel stingers, waarmee ze naar believen ook burgervliegtuigen uit de lucht konden maaien. Is niet gebeurd, maar in Washington scheten ze volgens de overlevering wel een tijdje crude oil.
En hoe toevallig allemaal, ook in Libië streden de baarden van Al-Schijthuis in de frontlinie. Al werden ze wat later omgedoopt in Al-Nusra. De mensen thuis mochten eens in de war raken. Wat deden die jongens van Al-Nusra met het moderne wapentuig? Nou, die leverden ze ondermeer af aan fanatieke geloofsgenoten in het noorden van Mali. En wat was de reactie van het Brusselse bondgenootschap? Juist. Ze staan op het punt om ook daar een kermis te organiseren.
Maar Mali was niet het enige land waar de Amerikaanse gadgets hun voorlopige end-use vonden. Via Turkije belandden ze ook bij de ijverige “vrijheidsstrijders” in Syrië. Onder aanvoering van Al-Schijthuis aka Al-Nusra. Net als in Libië zat de Syrische multi-culturele bevolking in meerderheid niet te wachten op een geforceerde lente. De strijd verliep tot nu toe dan ook moeizaam. Maar afgelopen week heeft Brussel daar het volgende op gevonden. Assad heeft her en der chemische rotzooi gestald. En wat denk je? Hij is die rommel aan het verplaatsen! Kijk maar naar de satellietbeelden. Kan maar één ding betekenen. Hij gaat die troep gebruiken om het “verzet” te breken. En wie zijn de dupe? Die arme, arme burgers met hun bloedjes van kinderen. Dat Assad die chemische voorraden verplaatst om te voorkomen dat die Al-Nusraboys ze in handen krijgen ligt niet voor de hand, want Assad is de Hitler van het Midden-Oosten begrijpt u.
Inmiddels stationeert de NATO een stel Patriotbatterijen aan de Turks-Syrische grens en ligt een Amerikaanse invasieploeg voor de Syrische kust klaar om in te grijpen. En dat moment nadert met rasse schreden. Al-Nusra heeft namelijk vorige week de chemische fabriek van de Syrian-Saudi Chemicals Company bij Safira veroverd. En als het nodig is steken ze wat van het daar aangetroffen snoepgoed in een Assadjasje en veranderen een of ander durp in een Fallujah après la lettre. Brussel blaast ten aanval en de familie Assad verhuist naar Moskou. Appeltje dadeltje. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017