Idioot als ontslaggrond?

14 augustus 2018
Hits: 1249

De regionale kloon van het AD, vroeger het Brabants Dagblad publiceert vandaag (14/8/2018) een kort berichtje onder de kop “FBI ontslaat criticus Trump”, en stelt in het artikeltje de ontslagen medewerker, ene Peter Strzok voor. Peter “deelde in tekstberichten met collega’s kritiek op de president, hij noemde Trump onder meer een idioot. Naar aanleiding van dat bericht mocht hij niet meer meewerken aan het onderzoek naar eventuele Russische beinvloeding van de Amerikaanse verkiezingen in 2016.”  Wij zijn geen vrienden van welke Amerikaanse president en presidentskandida(a)t(e) ook. Dit Brabants Dagblad bericht is niet heel kort door de bocht, gaat totaal voorbij aan de achtergronden van dit ontslag, lijkt vooral bedoeld om de lezer niet ongerust te maken. Stel je voor dat Amerikaanse overheidsdiensten demokratische verkiezingen willen manipuleren, waar gaat dat heen? 

Maar in de wereld van post modernistiese journalistiek zal het allemaal wel kloppen. Echte journalisten zouden even op onderzoek uitgaan en ontdekken dat meneer Strzok, samen met andere medewerkers van FBI en Ministerie van Justitie over de oren betrokken was bij het wegschoffelen van alles wat kandidatuur en presidentschap van Hellary in gevaar zou brengen.

Enkele hoogtepunten van Peter’s carrière vanaf begin 2016:

het traineren van FBI/DOJ onderzoek naar de emails van Hellary op de in beslag genomen laptop,

het liegen voor het congres over deze laptop (Huma Abedin/Clinton laptop met 350.000 Hellary emails en 344.000 Hellary Blackberry berichten). Zie hier

het emailverkeer met zijn vriendin, juriste bij de FBI, Lisa Page, waarin o.a. wordt gesproken over een “verzekering dat Trump niet zal worden gekozen” en hoe mediamanipulatie wordt geregeld,

zijn betrokkenheid van het regelen van het zogenaamde Steele dossier.

Alles is te vinden in officiele Amerikaanse documenten, zoals het rapport van de Inspecteur Generaal van het Ministerie van Justitie (DOJ). Maar ja, dat is even zoeken en lezen en tijd is nu eenmaal kostbaar in de journalistieke wereld.

Je zou dit alles gewoon een samenzwering kunnen noemen, met als betrokkenen onder andere: Peter Strzok, Lisa Page, Andrew McCabe (voormalig deputy director FBI).

Van het waarom van zo’n verzekering, lees dit.

JoopFinland
Naomi Wolf schreef in 2007: Het einde van Amerika. Leest en huivert, want het is allemaal bewaarheid geworden. ..
Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 augustus 2018
Aantal keren bekeken: 1249

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch