Schandalig!

Hits: 326

dinsdag 26 februari-2013
Die stomme Italianen, stemmen ze voor Beppe Grillo, op een komiek in plaats van gevestigde partijen. Nou ja, ook op Nunga Bunga Berli. Het land wordt onbestuurbaar, de markten storten in, Europa heeft betere integere verantwoordelijke politici nodig. Mensen die weten dat bezuinigen noodzaak is en dat de markten gerust gesteld moeten worden. Dat is zo ongeveer de reactie van politiek en journalistiek in de media in binnen en buitenland. Ja, ja de gevestigde machten die het allemaal zo goed met ons voor hebben.
Vreemd genoeg lezen we niet zoveel over het programma van die komiek. Nou ja komiek, die tijd ligt toch wel wat achter hem. Hij werd in de jaren negentig van de publieke tv zenders geweerd in verband met zijn grappen. Plunderende politici, tja dat kan niet.
Want ja -programma- moderne geïnformeerde mensen kiezen personen, kijk maar naar ons eigen landje.
Nou heeft Beppe wel wat vreemde zaken in zijn programma. Wat te denken van een basisinkomen? Of het renationaliseren van ondernemingen, gewoon terug in het publieke eigendom? Of een referendum over de Euro? Totaal onverantwoord, gevaar voor de samenleving zo'n man. Stomme Italianen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 326

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch