Skip to main content

Foetsie

zaterdag 30 juni-2012
Er was eens ... een groepje Duitse neo-Nazi’s. En die voelden zich wat unheimisch over al die geïmporteerde landgenoten. Aan het einde van de vorige eeuw uitten zij hun gevoelens met twee geruchtmakende edoch mislukte bomaanslagen. Dat trok de aandacht van de Schlümpfe (smurfen, red.) en daarom besloten de neo’s ondergronds te gaan. Van daaruit schoten zij met hun Tsjechische blaffer in de loop van de tijd één smurfin en negen middenstanders van voornamelijk Turkse bloede dodelijk voor hun klus. De affaire ging de mainstream in onder de fleurige naam van de Dönermoorden, omdat de betrokken middenstanders voor het grootste deel met de verkoop van kebab in hun levensonderhoud voorzagen.
Vorig jaar kwam bovengronds, dat de onverlaten een warm contact onderhielden met een paar mollen van de Bundes Nachrichten Dienst (BND). Wat dat voor nut had mag Mohammed weten, maar als ijverige amateur-historici koesteren wij het vermoeden, dat voornoemde mollen een gangetje naar de neo’s hadden gegraven om ze te kunnen gebruiken als hogerhand het nodig cq. nuttig vond om de Duitse samenleving een tijdje onder spanning te zetten. Gladio.
Overigens waren twee van de drie onverlaten toen al via de eeuwige nooduitgang vertrokken. De derde werd gevat. Er kwam een Bundesbreed onderzoek op gang. De snuffelaars waren uiteraard zeer benieuwd naar de documentatie die de baasjes van de BND-mollen over de operatie hadden bewaard. Wat bleek vandeweek? Een paar uur voordat die moest worden overgedragen aan Justitie hebben nog onbekende krachten binnen de BND die docu vernietigd. Jawohl! So macht man das. Opnieuw wordt er her en der schande geroepen. En er komt weer een diepgaand onderzoek. So macht man das auch immer. Op de uitslag hoeven we niet te wachten.
Btw: hoe zat het ook weer bij dat gevalletje rond Tristan van der Vlis? Was daar toevallig ook niks weg? We bedoelen maar.

Klik hier om uw reactie toe te voegen