De hoektanden van Draghila

Hits: 350

dinsdag 16 april-2013
Hoe is het met uw Duits? Niet zo best? Nou, dit artikel gaat over een van de duurste wandelende pakken binnen het Vierde Rijk. Meneer Draghi. President van de Reichsbank. Zou stiekem het groene licht aan de haantjes hebben gegeven om zonder noodrem euroflappen te drukken toen een van de drie grootste banken zwaar uit het lood hing. Doel: mevrouw Merkel buiten de deur houden. Daarnaast zijn de Franse spaarvarkens binnen hun eigen circuit ook nog bezig met de uitgave van Europese short term rotzooi, die ze als “zekerheid” in de gleuf van de Franse centrale bank persen.
Cyprus kreeg een plofkraak van Jerommeke Dijsselbloem te verwerken toen ze in Brussel jeuk kregen van een paar banken op het eiland, maar Parijs is wel een mass waard.
Den Haag niet. Daar waste Reichsbankster Draghi zowel de oren van Mark Damesfiets als die van Jerommeke. Nederland moest doorgaan met de hervormingen op de arbeidsmarkt en de huizenmarkt. Dus geen gepolder met die WW-uitkeringen en vort met die aflossingsvrije hypotheken. We moeten bloeden. Heil Hermann.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 350

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch