Adel verplicht (041)

25 februari 2017
Hits: 493

maandag 14 mei-2007
Nu Fortis weer zo heftig in het nieuws is door haar poging om Grijpman Groenink’s joint onder zijn reet weg te trekken, gaan onze gedachten onwillekeurig weer uit naar het baasje van die bank, de kindervriend Graaf Maurice Lippens. En niet te vergeten zijn broer Leopold.
Beiden door een paar X-getuigen beschuldigd van hopsen met minderjarigen, beiden door de Belgische beffen en flikken met rust gelaten en beiden heul gewiekste en succesvolle zakenlieden. Neem nou Leopold, de burgemeester van Knokke Heist sedert de Gulden Sporenslag en door een van voornoemde getuigen een zwijn genoemd. Stinkend rijk geworden. Hoe? Een leuk voorbeeld is te vinden in het recente artikel “Verzet tegen het Casinoproject” op de site knokke-waakhond. Lekker meevreten aan het splitsen, herverkavelen en prijs opdrijven van fraaigelegen kavels en als het dan de zeegaten uitloopt zeggen dat je ertegen bent. Kijk, zo word je rijk. En blijf je burgemeester tot je laatste snik.
Ondanks dat hopsen, ondanks de cocaïne in hole 11 en het besturen à la Lodewijk de Veertiende: Knokke-Heist, c’est moi. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 493
Adel verplicht

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch