Skip to main content

Snuffelbröd (005)

05 april 2017

dinsdag 18 januari-2011
Nee, kijk, ze hadden sjpeurneuzen ingezet om hun ambassades te beschermen, begrijpt u wel. Ze waren bang dat de lokale koddebeiers niet goochem genoeg waren om die slinkse baarden op afstand te houden. Vandaar.
Dat was de smoes die de Amerikanski's december 2010 gebruikten om uit te leggen waarom ze in het geheim allerlei "verdachte" Noorse, Zweedse en Deense staatburgers het en der in de kieren hielden. Zonder hun Skandinavische collega-neuzen op de höögte te stellen. Aardig gevonden misschien, maar het bleef illegaal.
Of onze NATO-dirigenten die geintjes ook elders in Europa flikten? Wij dachten indertijd van wel, maar we konden zo gauw niks vinden in onze stapels Wippievoer.
Gelukkig is dit soort onthullingen net H1N1, het duikt overal op. Nu weer in Zwitserland. Naar aanleiding van de heisa in het noorden ging een stel geheime tellgangers op zoek naar bewijzen voor illegale Amerikaanse operaties of the beard kind. En jawel, in Genève vonden ze het bewijs. Net als in Skandinavië wisten de Zwitserse autoriteiten nergens van en daar werden ze wel even ernstig pissig van. Inmiddels hebben de Amerikanski's een schop voor hun klöten gehad, dus zullen ze zich nu wel even een tijdje gedeisd houden.
Geeft overigens geen antwoord op de vraag of ze bij ons misschien driftig heen en weer reizen tussen Ulrum en Ooltgensplaat om hun ambassade te beschermen. Wij denken van wel. En mocht hierover niks in de chickenfeed zitten, die het State Department ons via zijn Australische doorgeefluik heeft doen toekomen, zou een figuur als Demmink of zo dan van zijn luie reet af willen komen om te uit te vlooien of die Amerikaanse zakkenwassers hier ook bezig zijn? En ze dan kindvriendelijk willen verzoeken om op te sodemieteren? Dank u.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 april 2017