Adel verplicht (018)

25 februari 2017
Hits: 529

vrijdag 18 juni-2004
Nee hoor, geen netwerken van kinderontvoerders en kinderverkrachters. Philip Freriks vroeg het nog eens voor de zekerheid. Nee, niks van gebleken. Dat Dutroux-trio werkte alleen maar voor eigen geneugten en gaat langdurig achter het gaas. Die meneer Nihoul had alleen maar wat xtc verhandeld en staat over een paar jaar weer op straat. Het proces van de eeuw in Arlon eindigde in wezen net zo voorspelbaar als het Journaal. Aan het eind zit het weerbericht.
Maar hoe zat het bijvoorbeeld nou met Julie en Melissa? In tegenstelling tot wat wij eerder berichtten blijkt ook uit de medische rapporten wel degelijkdat de beide meisjes door een hel zijn gegaan en in ieder geval beestachtig anaal zijn verkracht. Om over de andere vreselijke berichten over hun dood maar te zwijgen. Te suggereren dat de twee meisjes na ruim honderd dagen aan honger en dorst zouden zijn bezweken omdat Dutroux toen in de petoet zat is te bizar voor woorden.
En wat moeten we met de verklaringen van de X-getuigen en andere slachtoffers van pedofiele liederlijkheden? Dat onderdeel van de “Dutroux-files” is nog niet gesloten en ligt in Gent ter verdere behandeling. Kunnen de verantwoordelijke Belgische autoriteiten die files langzaam laten verstoffen en uiteindelijk tot de status van oud papier degraderen? Moeilijk. Ook al omdat recentelijk een afvaardiging van Scotland Yard een lijvige rapportage heeft overhandigd aan haar Belgische tegenvoeter waarin ondermeer diep wordt ingegaan op de twijfelachtige activiteiten van de grote baas van Fortis en de burgemeester van Knokke. Met name dat gedeelte is eveneens aan de Spaanse Justititie doorgetunneld voor verder onderzoek naar de avonturen van Maurice en Leopold Lippens op Ibiza en mogelijk andere locaties op het Iberisch schiereiland. Wordt het misschien toch nog Party-time. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Aantal keren bekeken: 529
Adel verplicht

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch