Octopussy (528)

Hits: 448

donderdag 22 mei-2014
Gezelligheid kent geen tijd. Terwijl Robbie van de Rhee in afwachting van zijn uitlevering aan Nederland naar verluidt de luizen telt in een van de smerigste kerkers van Madrid, kunnen wij nog een ander novumpje melden. Zijn gabber bij zijn laatste kunstje, Ener2save, was Marco van der Gulik. En laat die nou ook niet helemaal zuiver zijn. Tenminste, als we mogen afgaan op de mail die Philip B. bij ons op de keukenmat heeft laten ploffen. Kwootje. Komt ie:

"Ik heb een getekende leenovereenkomst met deze “heer” Van der Gulik. Deze heer is mij cq. mijn holding BV nog duizenden guldens schuldig. Marco is onvindbaar via normale wegen. Incassobureau X te Amersfoort heeft een heel dossier inclusief kopieovereenkomst lening en kopie paspoort. Met betrekking tot persoonsgegevens van Van der Gulik heb ik geen problemen inzake privacy. U kunt de heer Alex V. van het incassobureau benaderen, mijn naam noemen of kopie van deze mail faxen. Alex en ik zijn er erg mee bezig geweest, maar resultaat is er niet, omdat meneer onvindbaar blijkt te zijn. Mocht u nieuwe informatie ontvangen dan zouden wij deze graag met u delen”.

Nou Marco, je wist ons begin maart van dit jaar nog te vinden met het dreigement ons voor de kadi te zullen sleuren wegens assistentie bij een gevalletje afpersing (1). Dus als je dit leest graag een reactie. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 525 van deze serie.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 448

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch