Skip to main content

Internationale samenwerking (001)

09 april 2017

zaterdag 12 maart-2011
Nederland Police Department. Enig idee wat dat is? Nee, wij ook niet. Maar je mag aannemen, dat ze in Florida voor het gemak die term gebruiken om het Nederlandse blauwe beestje een naam te geven. Goed, dat Nederland Police Department komt voor op een klantenlijst, die voor de rest vol staat met Amerikaanse overheidsoutfits, bedrijven, onderwijsinstellingen, banken en ander stutten van de samenleving. Een vreemde blauwe eend in een Amerikaanse bijt dus. Luitjes van al die organisaties hebben één ding gemeen: ze hebben een training gevolgd bij SSI, de club die zo trots die klantenlijst op zijn site heeft gepleurd.
SSI staat voor Security Solutions International. De naam zegt het al. Je kan daar dingen leren over beveiliging. Nee, niet hoe je met opoe de A1 oversteekt. Het gaat meer over de vraag hoe we met zijn allen het om zich heen grijpende Islamofascisme kunnen bestrijden. En als je Florida niet ziet zitten, kan je ook een cursusje volgen in Israël. Volgens SSI is dat vooral verhelderend voor Christelijke zionisten. Verder kan je als Patriot Partner nog de nieuwsbrief "Counter Terrorist" in je gleuf krijgen en voor feestjes thuis de film "Obsession: Radical Islam's War against the West" bestellen.
Moet voor een Nederlandse smurf toch toppie wezen om te leren hoe je ondanks je bescheiden boerenverstand kan vaststellen of een Muslim op een fiets een kleinzoon van Osama is. Of dat ie in zijn velg een onsje semtex heeft zitten. Zou Harry van Bommel eens aan Bulle Bas Opstelten kunnen vragen welke malloot op het ministerie verantwoordelijk is geweest voor de deelname van Nederlandse smurfen aan dit soort ellendige cursussen? Bedankt Harry.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Internationale samenwerking