Boerenbedrog (001)

vrijdag 8 januari-2010
Nou, we zijn eruit hoor. De verzamelde snuffelaars aan de andere kant van de plas wisten wel degelijk dat het niet snor zat met Umar Farouk Abdulmutallab, maar toen was ie al op weg van Mokum naar Detroit. Ze hadden wat moeite gehad om de overdosis dots met elkaar te connecten. Maar niet getreurd, ze zouden hem na aankomst wel even grillen. Dat dat Nigeriaanse ettertje kort voor de landing een nummertje onderbroekenlol weggaf was gewoon pech. Blijft overigens een raar nummertje, dat wel. Want als vriend Umar gewoon naar het toilet was gewandeld toen de Deltakist het Amerikaanse luchtruim binnenvloog en op zijn gemakkie de boel had laten ploppen, had geen Jasper daar ene reet aan kunnen doen.
In de ganzenpas heeft ook het ministerie van Ernst H.B. en Joris D. inmiddels verklaard dat Umar op Schiphol geen assistentie heeft gehad. Punt. Uit. Had u nog wat?
Een bijdehante journalist: O, en de verklaringen van Kurt Haskell en zijn vrouwtje dan? Dat Umar begeleid werd door een Indische meneer met een strakke Brenninkmeijer?
Ministerie: Haskell en zijn vrouwtje zijn een paar sukkels.
Journalist: Maar het zijn een paar zeer gewaardeerde advocaten.
Ministerie: Daar heb je ook sukkels bij zitten.
Journalist: Maar, maar ... hoe zit het met die tapes?
Ministerie: Tapes? Tapes? Welke tapes? Die bestaan niet. En als ze bestaan dan gaat het je geen flikker aan.
Journalist: Stel dat een Kamerlid vragen stelt over deze kwestie?
Ministerie: Hahahahahahahahahoeoeoeoeoehahaha.
Journalist: Bent u daar nog?
Ministerie: Tuuttuuttuuttuut.

Boerenbedrog

  • Hits: 321
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch