Hill goes to hell (006)

26 juni 2016
Hits: 750

Beetje vroeg misschien. Maar het moddergooien tussen de meest waarschijnlijke Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en zij van Clinton is al begonnen. En je kan nu al zien dat The Donald daarbij in het voordeel is. Zo heeft ie Hellary's echtgenoot recentelijk al eens een verkrachter genoemd. Daarbij ondermeer refererend aan Bill's veelvuldige tochtjes met de Lolita Express van zijn vroegere gabber Jeffrey Epstein (1). Met de goedkeuring van zijn vrouwtje. Nou was Trump ook geen onbekende in het land van prille heuveltjes en verse kontjes (2), maar het valt niet te verwachten dat zijn opponente de lift naar beneden zal nemen om op Trump's niveau tot de aanval over te gaan. Ernstiger is het dat The Donald bezig is met het oprakelen van affaires uit het vunzige verleden van de Clintons, die meestal een financiële achtergrond hadden. Een daarvan was de suspecte dood van hun vriend en financieel adviseur van het Witte Gekkenhuis Vince Foster in juli 1993. Bij een interview met de Washington Post noemde Donald die droeve gebeurtenis “very fishy”. Donald:

He [Foster, red.] had intimate knowledge of what was going on. He knew everything and then all of a sudden he committed suicide. There are people who continue to bring it up because they think it was absolutely a murder”.

Die uitspraak was voor ons een Gouds kaassie. Het geeft ons namelijk de gelegenheid nog eens te wijzen op onze eigen historische speurtocht naar de vraag waarom Foster werd gezelfmoord. Maak gerust een bommetje als u daar ter opfrissing van uw geheugen (weer) eens in wil duiken. U vindt het hele verhaal in “De achterzijde van het beursschandaal” op de site van de Morgenster. Inclusief the Dutch Connection. Jawel. Stay tuned.

(1) Zie voor Epstein's sensuele vervoermiddel de serie “Van Estoril naar Zandvoort.
(2) Zie aflevering 2 van “The Donald Connection” van 8 maart 2016.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 juni 2016
Aantal keren bekeken: 750
Hill goes to hell

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch