Hill goes to hell (034)

19 december 2016
Hits: 581

In de beginne was er de NYPD. Het smurfendepartment van de grote appel. Puntmutsen van dat instituut ontdekten bij het omkeren van Anthony Weiner's laptop in verband met zijn hang naar heuveltjesklimmen al die correspondentie van Hellary. En waarschuwden de Federale broeders.
Maar niet na de relevante zaken bij hun onderzoek te hebben opgeslagen. En ook daarin zou ongelooflijk brandbaar materiaal zitten. Een Chief maakte van zijn hart geen moordkuil. Kwootje:

What's in the emails is staggering and as a father, it turned my stomach. There is not going to be any Houdini-like escape from what we found. We have copies of everything We will ship them to Wikileaks or I will personally hold my own press conference if it comes to that. People are going to prison”.

Het zou onderandere draaien om dingetjes als koterkruipen, koterexploitatie en het runnen van een wasstraat. En het zou niet alleen gaan om Weiner en de top van circus Clinton, maar ook om zowel voormalige als huidige senatoren plus een hoge vogel uit het Congres. What's new pussycat? Niks (1). Stay tuned.

(1) Zie voor eerdere gevallen van dit soort close encounters in Washington de artikeltjes 50 (Mark Foley) en 89 (het Franklin schandaal) van de serie “Van Estoril naar Zandvoort.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 december 2016
Aantal keren bekeken: 581
Hill goes to hell

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch