Hill goes to hell (010)

26 juni 2016
Hits: 607

Het houdt niet op. Toen Hellary daar superakela was maakte het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken 55 meloen dollar over naar Laureate International University. Een instituut waar je op allerlei terreinen online een bul of een bulletje kan halen. Het instituut heeft ook lineaire kinderen, waaronder de Walden University, de University of Liverpool, Glion en University of Roehampton. En je maintiendrai, je maintiendrai, Holland spreekt een woordje mee: de laatste drie hebben ook een pleisterplaats op de Haarlerbergweg 23C in Amsterdam. Klinkt goed, maar er zit een addertje onder de pc. Die universiteiten draaien niet op een glaasje water. Er moet winst worden gemaakt, dus wordt er nog wel eens gerommeld met het prijskaartje van de corner-cap (1). Ook al omdat de kosten om zo'n instituut op de been te houden verre van gefixeerd zijn. Neem nou bijvoorbeeld de poen die je als universiteit moet schokken om een bekende BA-er te strikken voor de post van honoray chancellor. Een soort boegbeeld bij allerlei plechtige gebeurtenissen. Hoef je geen IQ van rond de 150 voor te hebben. Als je maar bekend bent en niet al te dom. En wie heeft Laureate International in 2010 op de kop weten te tikken? Geile Billy. En wat incasseerde de veelvoudige passagier van de Lolita Express voor die erebaan in de periode 2010 – 2014? Het schamele bedrag van 16,5 meloen dollar. Bijna 1/3de van de 55 meloen die zijn superakela liet overmaken naar het spaarvarken van de universiteit. Denkt u....? Begrijpelijk.
En nu we het toch over flinke zakken poen hebben meteen maar de btw erachteraan. Gisteren stuiterde op de klinkers, dat de verkiezingskas van Hellary tot nu toe voor 20 procent is gevuld door Saudi Arabië. Bekend van het steunen van goeie doelen als het Flying Circus en de sportverenigingen IS en Al Nusra en het in stand houden van oude gebruiken in de trant van hoornblazen en volkdansen zoals daar zijn: het snellen der koppen, het kruisigen, het stenigen, het toedienen van zweepslagen, het houden van slaven en het piepelen van gleufdieren. Nette mensen hè? Die Clintons. Heel wat anders dan die ordinaire Trump. Stay tuned.

(1) Een van de namen voor dat vierkante kattenbakkie met een kwassie opzij, dat je opzet als je in verwachting bent van een bul.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 juni 2016
Aantal keren bekeken: 607
Hill goes to hell

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch