Hetzelfde spelletje met chemische wapens nu in Idlib?

25 augustus 2018
Hits: 1253

Er zijn sterke aanwijzingen dat er opnieuw (ditmaal in Idlib; met Afrin het laatste bastion van de door Turkije en de Navo gesteunde jihadi's in Syriƫ die in het kader van de Astana-vredesbesprekingen daarheen zijn overgebracht) een nieuwe comedie met 'chemische wapens door Assad gebruikt tegen zijn eigen bevolking' op handen is. Volgens inlichtingen van het Russische ministerie van BZ zijn 8 containers chlorine naar Idlib overgebracht. Ook alle andere ingrediƫnten, zoals de noodzakelijke 'Witte Helmen', zijn door de Engelse "NGO" Olive aangevoerd. De Amerikaanse vloot met 56 kruisraketten is in de Perzische Golf in gereedheid gebracht. May en Macron zullen juichend meedoen aan het bombarderen om afleiding voor hun steeds nijpender wordende binnenlandse problemen te zoeken. Zo krijgt iedereen wat hij nodig heeft. Behalve Trump natuurlijk. Wellicht heeft hij in de persoonlijke brief die senator Rand Paul (zoon van Dr. Ron Paul, de Libertarian) onlangs aan Poetin overbracht gewaarschuwd voor aanstaande sabotage van zijn verstandhouding met Rusland.
Het is schaamteloos hoe steeds weer dezelfde tricks worden gebruikt door Deep State en hoe onze politici en MSM ze klakkeloos navolgen. Je weet nu al wat onze 'kwaliteitskranten' zullen schrijven.
Lincoln (vermoord net als JFK en wie weet Trump) deed een quote (te horen in Bob Dylan's 'Talking John Birch Soceity Blues; een ode aan zijn idool Woody Guthrie): 'Je kunt heel het volk soms besodemieteren; je kunt een deel van het volk altijd besodemieteren; maar je kunt niet heel het volk altijd besodemieteren'. Deze 'Wet van Lincoln' geldt voor de hele wereld behalve Nederland. 'Gaat u rustig slapen', zei premier Colijn, aan de vooravond van WO2. En rustig slapen deden ze. Ze sliepen rustig door nadat ons land werd bezet. De levensomstandigheden verbeterden na de crisisjaren '30. Hun nachtrust werd niet verstoord toen 100.000 joden werden weggevoerd naar de vernietigingskampen. Het hoogste percentage van alle door Hitler-Duitsland bezette landen. Onze 'Vrije Pers' was toen net zo dociel. Dezelfde namen als van vandaag: de Volkskrant; de NRC; de Telegraaf. Gelijkgeschakeld zoals nu. Ik begrijp niet dat buitenlanders hier zo fanatiek meedoen aan Nederlandertje spelen. (WK)

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 augustus 2018
Aantal keren bekeken: 1253

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch