Skip to main content

MH17 en Lockerbie (001)

01 maart 2017

dinsdag 28 oktober-2014
Hij zal het toch niet menen? Die Fred Westerbeke. Fredje babbelde als baasje van het Nederlands gerechtelijk onderzoek naar de aanslag op de MH17 gisteren een interviewtje vol met het Duitse weekvod Der Spiegel. En daarin vergeleek hij de gebeurtenis in Oost-Oekraine met die bij Lockerbie in 1988. Kwootje Fred. Komt ie:

“Toen heeft het drie jaar geduurd voordat de verantwoordelijken bij naam konden worden genoemd”.

Maar Fredje toch. Je weet toch wel, dat dat proces in Zeist tegen die twee Libische zandhappers een grote farce was? Dat bijvoorbeeld het hele verhaal over dat Mebo-frutseltje dat als ontsteker zou zijn gebruikt voor de bom allang is doorgeprikt. En dat het volgens de officiële verklaring van een Schotse topsmurf door snuffelaars van de CIA tussen de rotzooi op de grond was geplant. Of was je dat even kwijt? Hm, Fred? En dat de Maltese hoofdgetuige best wel een bezwarende verklaring wilde afleggen tegen voornoemde zandhappers, maar dat ie daarvoor wel een paar meloen dollar wilde hebben en die ook kreeg. Was je dat ook even kwijt Fred? Of gaf je in die ene zin precies weer wat er bij een eventueel strafproces gaat gebeuren? En dat een paar lullo's uit het Oost-Oekraiense kamp al bij voorbaat het haasje zijn. Als die al te vinden zijn. Anders moet je een proces voeren tegen NN met CIA-kiekjes uit de ruimte, geouwehoer op het internet en verklaringen van een stel Nazi's uit Kiev. En dat is wat armoedig.
Overigens is het uitblijven van een reactie van de Spiegelaar op Fred's verwijzing naar Lockerbie ook interessant. Onlangs raakte bekend, dat een hele meute Duitse journalisten gestiekt werden door de CIA. Die gozer zal toch niet ...? Conspiracy? Just love it.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017
MH17 en Lockerbie