De aanbidding van de gouden Pekingeend (007)

25 maart 2017
Hits: 531

dinsdag 4 maart-2008
Zoals wij al eerder meldden zou volgens overlevering Hanja Maij-Weggen aka Wegmaaien, de huidige zaakwaarnemer van HKH in Noord-Brabant, nooit als baasje van Golden Valley zijn toegetreden als haar CDA-broeder Joop Post en Chinees ambassadeur Anddy Chen niet bij de lege bamidozen waren gezet. Kwam door berichten uit de mainstream samenleving dat beide heren niet deugden. Ze hadden zaken gedaan met voormalig (?) AIVD-agent 005 Paul Herrie en met Yako-hotemetoot Jan Willem Godin. U weet inmiddels net als wij dat Herrie twee jaar aan zijn reet kreeg voor het in omloop brengen van een AIVD-dossier, waarin ondermeer de Oud-Amsterdamse driehoeker Vrakking zou zijn afgeschilderd als notoire kinderhopser. En dat dat dossier in handen zou zijn gekomen van de toen nog in een kruipruimte verblijvende Mink Kok en/of de formidabele Zandvoortse misdaadjournalist Bas van Hout. Waar? Niet waar? U mag het zeggen. Herrie bestreed die herrie en ging in hoger beroep. Over Godin hebben we zelf het nodige naar boven getakeld, dus als u daar trek in hebt kunt u even terugbladeren in de serie Shady.
Joop Post heeft zich inmiddels teruggetrokken uit de vuurlinie en Anddy Chen beraadt zich op stappen tegen de mainstream media. Die zou namelijk volgens een leuk bosje schrijfsels bijna vijf ton hebben gestoken in Mike Offenberg's villa in Aalsmeer. Mike zou een cokenering drijven en bovendien een erkende gap zijn van Willem Hartklep. Ergo, Chen was een drugsclimi van het zuivelste Macau-watel en zou zich bovendien hebben schuldig gemaakt aan wapenhandel Om die reden zou hij dan ook ooit door Duitsland aan Belgie zijn uitgeleverd. Maar daar zouden de blomsnollen en OM-beffen van de zaak geen Leonidas hebben kunnen maken en Anddy op vrije voeten hebben gesteld.
Hoe het ook zat, de topdogs van Golden Valley, toen nog onder de supervisie van Jos van Kemenaaie, de CvK van Noord-Holland, beschouwde de affaire als een potentiele blamage. Na die tsunami van Chinees afval lieten zij dan ook via de marechaussee op Schiphol (een bloeiende connectie van Valley-coryfee Cerfontaine) uitvlooien of de naam van Anddy ergens op opsporingslijsten stond vermeld en/of er een justitieel onderzoek tegen Chen onderweg was. Noppes. En ook was er net zoveel noppes terug te vinden over voornoemde bilaterale uitlevering. Da's effe lekker.
Niettemin werden zowel Post als ambassadeur Chen uit de Golden Valley verbannen. Was ze in wezen verder een rotzorg. Maar de nog steeds als ambassadeur van de Chinese autoriteiten door de wereld struinende Chen had stevig de pest aan de Nederlandse media, die zijn op eigen initiatief geformuleerde weerwoord achteloos in het ronde archief hadden gedumpt. Hij heeft inmiddels in kleine kring al aangekondigd het er niet bij te laten zitten. Kan nog heel leuk worden. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 maart 2017
Aantal keren bekeken: 531
de aanbidding van de gouden Pekingeend

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch