Boerenbedrog (002)

donderdag 21 januari-2010
Is die Ernst H.B. van plan om de bodyscan op onze vliegvelden ook versneld in te voeren binnen de EU. Naar aanleiding van dat gevalletje Nigeriaanse onderbroekenlol Kerst vorig jaar. Kan volgens onze ministeriƫle blootliefhebber geen kwaad. Je staat niet meteen in je nakende togus op het scherm. Aan de andere kant van het scherm zien die V-jongens en -meisjes namelijk alleen maar een poppetje. Maar als op dat poppetje rare dingen zichtbaar worden, ja dan ga je wel in je blote togus.
Verder wil vriend H.B. dat je bankgegevens, je creditcard, je naam, je adres, de naam van je opoe en Allah weet wat nog meer de computer ingaan en worden doorgestuurd naar het land waar je bijvoorbeeld alleen maar met je hol in het zand gaat liggen. Dit alles om te voorkomen dat een andere onderbroekenartiest het vliegtuig instapt en zijn ballen probeert op te blazen.
Kijk, dat is nou precies waar het om te doen was. Je broddelt samen met een meneer in een keurig gestreken product van Brenninkmeijer een aanslagje bijmekaar en je kan ongestoord de privacy van de burgers verder uithollen. Terwille van hun veiligheid.
Btw: Heeft u nog iets gehoord over die tapes van ICTS waar die Nigeriaanse knoeier op moet staan samen met zijn begeleider? Nee, natuurlijk niet. En mocht je die langs onwelvoeglijke weg in je bezit krijgen, meteen naar Ernst brengen. Of Guusje. Wat? Publiceren? Dan krijg je een proces aan je reet wegens het schenden van staatsgeheimen. En wij kunnen het weten.

Boerenbedrog

  • Hits: 315
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch