Skip to main content

Antillen vice versa (030)

25 februari 2017

dinsdag 5 november-2013
Om te voorkomen, dat u denkt dat onze stembanden tussen onze nekharen zitten komen we nog even terug op een stukje info uit de vorige aflevering. Daar stond ondermeer dat de als een Dracuutje rondwarende Viviane Verhoeven listig een hele stoot eigendommen van Chris van Assendelft van Wijck achterover had gedrukt. En die later, toen de grond wat al te heet onder de pumps werd, voor het overgrote deel had overgedaan aan de in Miami residerende Leo Nipshagen. De penningmeester van de “Den Haag groep” (1). Daarbij werden achtereenvolgens een Belgische en een Curacaose deurwaarder het struweel ingestuurd.
Zoals eerder vermeld trok Viviaantje eerst het pand van Chris in het Belgische Zandhoven leeg. Voici de bijbehorende lijst van goederen die buiten medeweten van de eigenaar in oktober 2012 naar Curacao werden overgeheveld. Twee maanden later liet deurwaarder Ramazan zich lummelen. Denk je nog was het misschien ramadan? Nee, dat was het niet. Maar wat dan wel? Hoe kan een bekende deurwaarder zich zo laten pieternaaien? Hoe dit ook zij, hij stelde wel deze lijstjes samen en declareerde daarvoor een driftig aantal penningen. Dat die lijstjes voor J. Doedel in elkaar waren gehangen maakte op Ramazan kennelijk geen indruk. De spullen stonden op naam van Nipsie en daarmee was voor hem de steunkous af. Diefstal? Heling? So?
Er was trouwens nog een lid van de Haagse conspiratieve onderneming die bij dit geintje betrokken was. Viv had namelijk de dure heilige koeien van Chris op naam laten zetten van Arthur Donker. Een schrijverd van jolige stukjes over alle misstanden op Curacao (!). Nou ja, alle. Niet alle natuurlijk. De papieren overname van een Rolls of zo moet kunnen.
Uiteraard laat de door de Den Haag groep gestalkte en gecriminaliseerde Van Assendelft van Wijck het er niet bij zitten. Maar de justitiële molens op Curacao draaien nog trager dan aan deze kant van de plas. Komt nog bij dat het alternatieve Schiermonnikoog staatsrechtelijk geen bananenrepubliek is, maar af en toe neemt de wind nog wel eens vleugje daarvan mee uit de Caraïben. Mañana dus en daarna weer mañana. Je moet er tegen kunnen. Mogelijk dat smurfen in de USSA wat sneller in beweging zijn te brengen. Per saldo bevond de grootste heler zich ten tijde van dit schone kunstje in Florida. Mocht er iets gebeuren dan bent u de eerste. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 24 dd. 11 oktober 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 februari 2017
Antillen vice versa