Ghezalig (001)

vrijdag 20 juli-2012
Eilie over die langharige tekkel, die in Bourgas een bom in een bus vol Israëlische toeristen zou hebben gepoot. Volgens de eerste berichten uit Tel Aviv en omstreken zou het gaan om ene Mehdi Ghezali. De 36 jaar geworden zoon van een Finse moeder en een Algerijnse vader. Hij zou een Zweeds staatsburger zijn, maar het lullige is wel dat hij met een Amerikaans paspoort rondhobbelde en een dito rijbewijs, waarop het adres vermeld stond van een casino in Louisiana.
Een avontuurlijke gozer, die Mehdi. Als je alles moet geloven wat er in de gauwigheid allemaal al is geboerd. In 1999 zou hij na een bankoverval een tijdje in een Portugese kruipruimte hebben gebivakkeerd. Ergens in de periode daarna zou hij naar Afbaardistan zijn vertrokken en hebben gelogeerd in het zogenaamde “Algerian House” in Jalalabad, waar Al Schijthuis de scepter zwaaide. Hij zou toen in handen zijn gevallen van een Afbaardse krijgsheer die hem overdroeg aan de CIA. Mogelijk omdat ie wild stond te plassen in een van diens papavervelden. De Amerikaanse geheimsmurfen zouden hem vervolgens in 2002 achter het gaas in Gitmo hebben gepleurd, alwaar zonder enige twijfel zoveel waarheidsserum en andere leutige troep in zijn aderen werden gemoffeld, dat hij Billary Clinton aanzag voor de moeder van Mohammed en bereid was om zure bommen te vervangen door metalen neefjes.
In 2004 zou hij weer op vrije voeten gesteld en met een vliegtuig van de Zweedse luchtmacht naar de boorden van de Oostzee zijn overgebracht. Daarna verliezen we zijn spoor. Hij zou in 2009 nog wel effies achter Pakistaans gaas hebben verbleven, maar dat is het wel zo’n beetje. Tot hij een paar dagen geleden opdook in Bourgas voor een zelfmoordmissie.
Nou het gekke, de grote smurf van de Zweedse veiligheidsdienst SAPO heeft gisteren verklaard, dat de naam van Ghezali niet voorkomt in de annalen van de Zweedse overheid. Nou u weer en dan wij. Stay tuned.

Ghezalig

  • Hits: 320
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch