Norge in de zorgen (001)

01 maart 2017
Hits: 360

zaterdag 23 juli-2011
Gelukkig hebben we 1 Vandaag nog. Een paar uurtjes na de bommen in Oslo meteen een expert in beeld om aan de Nederlandse koeien effe uit te leggen wat er achter die aanslagen kon zitten. Ene Bibi van Ginkel. Een juf uit de intellectuele legbatterij van Clingendael. En wat denk je? Bibi dacht meteen aan Het Schijthuis. Meteen beelden erachteraan van het feestelijke vuurwerk in Stockholm in december vorig jaar. Dat zou ontstoken zijn door een Iraakse harakirewiet die het niet eens was met de Zweedse strapatsen in Afbaardistan. Plus nog wat gedreutel over de in Noorwegen verblijvende Mullah Krekar, die al heel lang verdacht wordt van schijthuispraktijken en daarom een paar dagen geleden kreeg te horen dat ie weer voor de kadi moet verschijnen (1).
Daarna weer Bibi. De klappers konden volgens haar passen in een groter geheel, maar ook zijn afgestoken door iemand die zich geïnspireerd voelde door Het Schijthuis. Volgde nog een nummertje Lybië en een dreigingsanalyse voor Nederland. Omdat wij ook weer zo ijverig bezig zijn in Afbaardistan.
Na een paar uur blijkt het te gaan om een Noorse Blut und Boden figuur. Een natte droom van Mengele, die een pest heeft aan de linkse kerk en sociaal democratisch premier Stoltenberg in het bijzonder. En om zijn standpunt extra duidelijk te maken schiet hij meer dan tachtig onschuldige sociaal democratische novices dood. En nou maar hopen dat Bibi vanavond weer langs komt bij 1 Vandaag om het ons allemaal uit te leggen.

1. Zie onze Krekar serie op de Followup-site.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 maart 2017
Aantal keren bekeken: 360
Norge in de zorgen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch