Skip to main content

Fukushima mon amour (003)

14 december 2015

Tja, zit je net aan een uitgebreid ontbijt, the full English breakfast met bacon, eieren, worst en black pudding, sla je de krant open en voilà. Hel en verdoemenis spuiten je tegemoet. Nee, niet de vluchtelingen die de Westerse samenlevingen zouden ondermijnen of de beurzen die dankzij het witte poeder en goedkoop geld het zo aardig doen of een overheid die nog geen spoorlijn kan laten aanleggen zonder gebreken. Je bord wegschuiven helpt niet meer, want jaren ham en worst slaan hun slag in je lichaam. Niks meer aan te doen.
Maar gelukkig is er ook ander nieuws, weer een wetenschappelijk onderzoek. Dit keer van de International Agency for Research on Cancer, een afdeling van de Wereld Gezondheids Organisatie. Niks spek en aanverwante artikelen dit keer, maar radioactieve straling. Wel hel en verdoemenis uiteraard. Maar dan vooral voor diegenen die werkzaam zijn in de nucleaire “industrie”. Niet de bestuursvoorzitter natuurlijk, of de jaknikkende politicus, maar de gewone werker die langdurig is blootgesteld aan zogenaamde lage doseringen straling.
Fukushima opruimen, niks aan de hand. Verarmd uranium in munitie in Irak, Afghanistan, en de rest van de “bevrijde wereld”? Niet zeuren, allemaal propaganda van links. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
14 december 2015
Fukushima, mon amour