Fuck (090)

07 mei 2016
Hits: 552

Hep u het gisteravond een beetje gevolgd? Op de glazen tiet. De Oekraïense Hoogmis in de Sint Toine Kathedraal onder leiding van Zijne Heiligheid zelve. Met nerveus gekakel over dat aso-verdrag waaronder 27 Länder binnen het Reich al een krabbel hadden gezet maar die Niederlande nog niet. Over de vraag of die dertig procent wel of niet gehaald zou worden. Wat een affront een “Nein” zou zijn voor der heutigen Vorsitzender des Reiches. Wat een avond hè? En waar ging het nou helemaal om? Want als de corruptie in Kiev en ommelanden de kop werd ingedrukt zou Oekraïne met onze onbaatzuchtige hulp een uitstekende handelspartner worden aan deze kant van de demarcatielijn. Met voor beide partijen roosachtige gevolgen. Zelfs een Monsantoboertje ergens achter in de Oekraïense graanschuur zou op termijn ten volle de geneugten ervaren waarmee Das Reich ons nu al vijftien jaar blij maakt. Tuurlijk, er moet nog een hele Brusselse kermis aan neo-liberale hervormingen, lees bezuinigingen, worden doorgevoerd. En ja, dat wordt jaren en jarenlang sappelen op het niveau van de Tweede Wereldoorlog. Want alle potjes voor de oude dag, de gezondheidszorg, de ww-uitkeringen etcetera moeten helaas worden leeggehaald en jammer nou, de hele infrastructuur moet met onze welwillende assistentie worden geliberaliseerd. Net zoals bijvoorbeeld in ons Rutteknusse referendumland, waar we al aardig op weg zijn om die nieuwe Heilstaat te realiseren. Maar wat wil je met lieden als neo-nali (staat voor neo-nationaal liberaal, u mocht eens denken) Wilders, liberaal Rutte, liberaal Pechtold en een liberaal beleid ondersteunend “socialistisch” stoppelveld, dat zijn stembiljet niet zelf in de gleuf durfde te duwen uit angst dat later zijn vingerafdrukken tegen hem worden gebruikt.
Dus er staan nogal wat onaangename potjes op het vuur voor eerder genoemd Monsantoboertje en diens landgenoten, maar aan het eind van Der Prozess hebben ze dan ook wat. Een 1 procent oligarchinale elite, een niet al te grote categorie tussenkrabbers en een gigantisch overschot aan in wezen overbodig materiaal, dat heel vroeger proletariaat werd genoemd en de vrijheid heeft om -liefst zachtjes- “boe” te roepen.
Opvallend was overigens dat tijdens de dienst van Zijne Heiligheid geen woord, maar dan ook geen woord werd gerept over het probleem van de neo-nazi's. Terwijl die in Oekraïne toch menig touwtje in handen hebben na de door hen met volle steun van dat teringwijf van Nuland cs. gepleegde coup. Als Yanukovich nou gewoon dat aso-verdrag had ondertekend was er niks aan de hand geweest. En had het bloedbad op het Maidan, dat door Zijne Heiligheid en zijn kruisdragers godbeterhet voor de zoveelste keer in de klossen van Yanu's handhavers werd geschoven, nooit plaatsgevonden. Nou zijn er pogingen onderweg om die Bandera-nachwuchs te “embedden” in het reguliere houtje touwtje leger, dat ooit het “door de Russen bezette” zuidoosten van het land zal moeten heroveren. Al was het alleen maar uit economische en militaire overwegingen. Dat ze in dat zuidoosten Russisch spreken en voor ons part Russisch denken zal iedereen in Brussel en Washington een Bratwurst wezen. Die crypto-communisten hebben geen recht op een eigen keuze wat hun toekomst betreft. De neo-nazistisch angehauchte muslims in Kosovo met hun mafiose regeringskliek wel. Maar dat lag anders.
Kortom, het is wel een beetje kut, dat het referendum zo ongelukkig is afgelopen. Maar ach, hoe lang duurt het voor die rimpel weer is glad gestreken? Zullen we er een jaartje voor uittrekken? Max? Zijn we net zo'n beetje aan nieuwe verkiezingen toe en heeft misschien niemand door dat ie weer genaaid wordt door de Haagse plucheclub. Herstel van vertrouwen? Our ass. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
Aantal keren bekeken: 552

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch