Skip to main content

Fuck (050)

26 mei 2015

Het was wat magertjes. Eergisteren hobbelde een hele stoet EU-aanhangers door Kiev onder de noemer “March of Dignity” en nette vlaggen. Ter nagedachtenis van de buitengewoon waardige, fascistische machtsgreep van een jaar geleden. Aan het hoofd van de stoet liepen à la Charlie een stel sympathiserende staatshoofden. Porochoco, Grybauskaite (Litouwen), Komorowski (Polen), Gauck (Moffrika), Tomofti (Moldavië), Kiska (Slowakije), Tusk (EU) en Margvelashvili (Georgië).
De aanwezigheid van dat laatste hoofd is misschien wat vreemd, want als we ons niet vergissen heeft het Georgische OM aan Oekraïne verzocht om de net tot speciaal adviseur van Porochoco benoemde Mikkel Saakashvili uit te leveren en de stropdassenvreter zelfs op de internationale opsporingslijst gezet. Maar vorige week heeft Fucktoria Nuland, de moeder van Maidan, in haar hoedanigheid als Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken een bezoekje aan Georgië gebracht. Als onderdeel van een trip naar de Zuid-Kaukasische regio. In Tbilisi had zij ondermeer een onderhoud met de Georgische premier en zijn minister van Justitie en deelde een warme knuffel uit aan Margvelashvili. Dus Mikkel zit voorlopig gebamzaaid en zijn Zeeuws meisje Sandra kan weer rustig slapen.
In Moskou hebben ze overigens meteen de stormbal gehesen en de betrekkingen met de Georgische separatisten in Zuid-Ossetië en Abchazië nog wat steviger verankerd. Want waar het Amerikaanse koekjesmonster verschijnt heb je een goeie kans op hommeles. Stay tuned. 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 mei 2015