Skip to main content

Fuck (137)

30 november 2022

Door Jan Portein.

Valt niet mee hoor. Voor Sigrid Agnes Maria al-Qaq. Om onze stropjes aan elkaar te knopen. En om daarnaast nog wat duiten uit de schatkist te schrapen voor het arme volk van de grote groene leider in Kiev.
Hoe lullig moet het voor haar dan niet zijn dat er af en toe berichten onder het fakenews-schild van onze msm doorsijpelen die twijfel zaaien over het eerzaam gebruik van onze hulp. Oftewel, verdwijnt een flink deel van Sigrid's goede gaven uit haar staatsruif niet in de diepe zakken van de Oekraiense oligarchen en voormalige hoog- en laagwaardigheidsbekleders? En zo ja, wat doen die daar dan mee? Mocht u geïnteresseerd zijn, lees dan dit doorwrochte artikel even en doe vervolgens heul voorzichtig wat boodschapjes bij Appie Heijn, Jumbo, Lidl en hoe ze allemaal heten mogen. Fuck? Zeker. Stay tuned.

Adriaan van Naarden
Wat een goed artikel. Bedankt. We wisten natuurlijk al dat dit land enorm corrupt was, maar dit is wel heel erg. Nou onze politici nog wakker worden en gaan zorgen dat Nederlanders die in de schulden zitten, nauwelijks eten hebben en hun energierekening niet meer kunnen betalen worden geholpen. Maar dat zal, gelet op hun tunnelvisie en oppervlakkigheid, wel een wensgedachte blijven.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
30 november 2022