Fuck (104)

19 december 2016
Hits: 620

Hans Wiegel vanochtend aan het woord. De liberale tyrannosaurus rex vond dat Mark Damesfiets zich als een echte leider moest opstellen en niet als een lullo. Gewoon dat asoverdrag met Oekraïne ondertekenen. Allemaal mooi, dat Roosachtige referendum, maar het was adviserend en niet beslissend. Een politicus heeft volgens Hansepans zijn eigen verantwoordelijkheid en kan de betrokken voorstemmers een dikke toewensen. Nou heeft Wiegel de leeftijd om lichtelijk te dementeren en qq. recht op mantelzorg. Want mocht Marruk zijn advies opvolgen dan kan krijgt ie dat bij de ophanden zijnde verkiezingen keurig uitgeserveerd en kan Wilders als eerste met koning Willy in conclaaf. Weliswaar ook een liberaal maar niet van hetzelfde allooi.
Een leuk ezelsviaduct naar de wereld van een andere Willy. Petro Poroshenko aka Willy Wonka. Die wist gisteren te melden dat Oekraïne van de Brusselse junta en de parlementaire poppenkast voor 24 november aanstaande een visavrije status krijgt. Als onderdeel van voornoemd asoverdrag.
Die datum is niet toevallig gekozen. Dan is namelijk de Oekraïne-EU summit geprikt en dan is het aangenaam als er over en weer cadeautjes kunnen worden uitgewisseld. Wat is het toch heerlijk om in een democratische omgeving te vertoeven. Waar je stem nog je stem is. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 december 2016
Aantal keren bekeken: 620

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch