Ein Reich (002)

maandag 6 augustus-2012
Dat moet bij onze oosterburen toch een feest der herkenning zijn geweest. In een interview van Der Spiegel zegt de huidige Italiaanse Duce Mario Monti gewoon waar het om gaat.
De opbouw van het Vierde Rijk staat momenteel onder zware financiële en psychologische druk. En om erger te voorkomen roept hij zijn collega’s van de Brusselse landdag op om effe schijt te hebben aan hun parlement. Met andere woorden: laat ze maar lullen, gewoon doen wat nodig is om de boel op de rails te houden. Je zegt tegen die democratisch gekozen kloothommels zus en je doet vervolgens zo. Of andersom.
Nou was dat precies wat Mark Damesfiets en Jan Kast al deden, dus voor ons geldt die oekaze uit Rome niet. Maar de oproep van de Duce zal Reichsführer Hermann von Rompuy goed hebben gedaan. En vanuit het zwerk zond Onkel Walter Funk een stille Glückwunsch naar Neffe Mario. Want het glorieuze gedachtengoed van de vroegere Duitse minister van Economische Zaken en president van de Reichsbank moet en zal opnieuw gestalte krijgen. En het doel heiligt de middelen.

Ein Reich

  • Hits: 384
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch