Riool (033)

vrijdag 27 juli-2007
Die Leo Nardell schijnt in bepaalde Amsterdamse kroegen niet meer zo goed te liggen. Wie? Leo Nardell! De zanger! Die van "Laat de boel maar lekker waaien". Die Leo. Gouwe gozer.
Een keertje achter het gaas gezet wegens het telen van iets ondeugends. Maar wie niet? En lullig voor hem dat er in 2005 een dooie viel bij zijn CD-uitreiking in die IJmuidense strandtent. Tuurlijk, het percentage zelfkant was wat hoog bij de aanwezigen, maar mag je misschien je vrienden laten delen in je vreugde of niet? Dus waarom Leootje tegenwoordig wat minder popi ligt bij sommige van zijn Mokumse gappies mag die meneer weten die indertijd van water wijn maakte. Hoewel. Wij kregen gisteren de tip dat zijn dalende populariteit te wijten zou zijn aan zijn nieuwsgierigheid. Hij schijnt in sommige kroegen wel errug veel vragen te stellen.
Nog geen ramp misschien, maar als John van den Heuvel dan iets in De Telegrof zet waarnaar Leo de vorige dag toevallig zat te hengelen, krijgt dat van heel wat juryleden zero points. Verder schijnt er nog een affaire rond een andere informant van onze heldhaftige misdaadverslaggever op knappen te staan. Een hoge informant uit bromsnorland. Als we het wel hebben, wordt dat ook weer smullen geblazen. En we hebben het vaak wel. Dus stay tuned.

Riool

  • Hits: 307
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch