Klungels

Hits: 299

dinsdag 28 februari-2012
Wat zijn dat tegenswoordig voor een terroristen? In Nieuw Delhi plakte een "Iraanse" brommerfanaat een bommetje op de zijkant van een Israëlische diplomatieke voiture, waardoor de twee inzittenden genoodzaakt waren om een doos pleisters te kopen.
Een andere "Iraanse" goochelaar wist in Bangkok zijn eigen benen wat wild te amputeren, nadat hij eerst vier wijd had gekregen bij het gooien van een paar eitjes in de richting van een taxi en een telefooncel. Verder werd er binnen dit terroristische kader nog een ongeïdentificeerde huiskamer geruïneerd. Nou, nou, nou.
Ook in Georgië was een Israëlische diplomatieke voiture doelwit van een aanslag. En wat voor één. De chauffeur zag bij terugkeer van een plaspauze een pakketje onder de auto hangen!! Dat kon zijn lunch niet wezen, dus alarmeerde hij wat Georgische veiligheidssmurfen die het bompakketje tijdig onschadelijk konden maken. Nou, nou, nou.
In Odessa werden een paar "Tsjetsjeense" onverlaten in hun kuif gepikt. Ze zouden van plan zijn geweest om Putin te kelen met een explosief onder een Moskouse putdeksel. Hoe werd de samenzwering ontdekt? De boys waren begin januari bezig met het in elkaar schroeven van iets springerigs uit een doos vol multi-toepasbare snuisterijen toen de boel voortijdig de lucht inging en de lamp naar beneden kwam. Smurfen erbij, einde verhaal. Nou, nou, nou.
En wij maar denken, dat er bij zulke klusjes altijd nulnulnullen, special forces of neefjes van Jason Bourne worden ingehuurd. Foutje. Ze sturen amateurtjes op stap. Zou dat nou komen omdat er bezuinigd moet worden of wordt er gezwaaid met valse vlaggen? Iemand? Een expert misschien? We houden ons aanbevolen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
Aantal keren bekeken: 299

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch