Het evangelie van de Demos (002)

zaterdag 2 april-2005
Vandaag beslissen zo’n pakembeet 2000 leden van een splinterpartij met de kapsones van een volksbeweging of de asociale terreurgroep van Jan Peter Valhelm nog twee jaar zijn gang kan gaan of niet. Onderwerp van gesprek het zogenaamde Paasaccoord met de CDA-evangelist en de VVD-krijtstreep. De kroonjuwelen van de Demo’s zijn voorlopig naar de lommerd. Ondanks de poging van de met de hofkliek verbonden versgebakken vice-premier om met het idee van een gekozen formateur nog wat stank op te houden. En de rondreis van een voormalige marktmeester om als een soort paardenfluisteraar prominente dissidenten weer in het gareel te krijgen.
Vergeten wordt dat de splinterpartij in de afgelopen twee jaar mede-verantwoordelijk is geweest voor een libertarisch beleid dat alleen voor de groep van rijke stinkers een weldaad is geweest. De rest van de bevolking heeft de inhoud van zijn portemonnee rapido zien slinken. Om maar te zwijgen over het minimaliseren van het sociale voorzieningenpakket.
Verder waren de demo’s mede-verantwoordelijk voor aanslagen op de privacy die zo langzamerhand het niveau naderen van 40-45, compleet met kliklijnen, massale afluisterpraktijken, Ausweis bitte, het criminaliseren van een hele bevolkingsgroep, het rücksichtlos uitwijzen van vluchtelingen, etcetera. Onder de vlag van een anti-terreurpolicy die is uitgevonden door een Amerikaanse fan van geitenromans en een dikke man in Jerusalem.
Nu we het toch daarover hebben, de CIA en de FBI hebben van de geitenfanaat de zwartepiet gekregen voor de foute info over Saddammeke’s massavernietigingswapens, die wij al zo vaak massaverneukingswapens hebben genoemd. Of bij die instituten nou inderdaad de schuld moet worden gezocht voor het debacle laten we maar in het midden. Feit is wel dat de club van die zwartekousenridder uit Capelle aan de IJssel er dus ook naast zat en ons heeft betrokken bij een totaal ongerechtvaardigde, geldverslindende preemptive war in Irak. En we hebben ons inmiddels ook al gecommitteerd aan volgende raids als het beleid of de smoel van een buitenlandse leider ons niet bevalt. Ook daarvoor zijn de Demo’s van Dittrich en Brinkhorst verantwoordelijk. Niet dat je ze daarover zal horen vandaag. Daar zitten ze te ouwehoeren over de kroonjuwelen en een sigaar uit de eigen onderwijsdoos. Great.

Het evangelie van de Demos

  • Hits: 225
Klik hier om uw reactie toe te voegen

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch