Skip to main content

Valse vlag (021)

02 maart 2017

woensdag 18 april-2012
Kom je als president van de USSA aan in Colombia voor een zwaar weekendje lullen met collega's uit de rest van het continent. Over de onderlinge problemen. En waar gaat het in de pers over? Over de expeditie van een stel bezopen secretservicesmurfen en gunslingers naar het land van de vochtige heuvels en dalen.
Normaliter hadden we er nooit iets over gehoord, maar de nota van 1 van de vrouwelijke gidsen werd niet gehonoreerd. Was dat misschien een bedrag dat de beurzen in beweging had gebracht? No way. Het ging om een nota van 47 dollar. Het kan natuurlijk zijn, dat de verrichtingen van de betrokken hopsdame onder het verwachtingspatroon lagen. Maar als je bereid bent om de boel op scherp te zetten door haar nota te versnipperen mis je elk gevoel voor intelligence.
Overigens komen er nog steeds nieuwe berichten van het front in Cartagena. Het zou niet meer gaan om 11 olympiërs, maar om 20. En misschien zelfs meer. Onder hen zouden zich 2 supervisors bevinden, 3 heren van het counter assault team en 3 van het counter sniper team. Heren dus die een aanslag op Obomba moesten voorkomen cq. direct in actie hadden moeten komen als iemand tot iets ernstigs was overgegaan in de richting van hun president. Die krijgen dus geheid de zak.
Vraag je je wel af of dit soort hopsen en zuipen tot de standaard werkzaamheden van deze ogen en oortjes behoort of dat het om een ongelukkig incident gaat. Voor het antwoord daarop spelen we nog even zwaan kleef aan. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017