F35 in de Zuid-Chinese zee

01 februari 2022
Hits: 577

Vorige week is een F35, de beruchte opvolger van de F16, van een Amerikaans vliegdekschip in de Zuid-Chinese zee gelazerd. De piloot kon zich redden met zijn schietstoel. Zeven gewonden aan boord. De naam zegt het al: dit is de Noordzee maar dan voor de Chinezen.
Hoewel de jet in internationale wateren ligt (op een diepte tussen 8 en 18 duizend meter) is het natuurlijk zaaks dit tuig te bergen voor een ander dit doet. Lees: China. In afwachting van de komst van een bergingsschip houden Amerikaanse oorlogsschepen, vliegtuigen en helicopters de wacht rond de plaats van het ongeval.
Ik heb een tip voor de Chinezen. Bevestig met een klein onderzeeertje een lijn aan het toestel en breng luchtkussens aan om het te laten zweven. Trek het vervolgens naar de Chinese territoriale wateren. (WK)

Paleander
Ja dat is het verhaal dat westerse pers ons steeds weer verteld dat de chinezen azen op dat vliegtuig, maar is dat ook zo..? Net als propaganda over de Oekraïne, een eindeloze hersenspoelings methode, wie weet hebben de chinezen al een stealth robot-onderzeeër en halen ze straaljager stilletjes weg, puur om de amerikanen te irriteren, erg hé..?
Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 februari 2022
Aantal keren bekeken: 577

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch