Skip to main content

Waar is het feestje? (001)

09 april 2017

maandag 23 juli-2012
Hier is het feestje. Ergens in september. Heeft ons eigen feestbeest Uri Rosenthal georganiseerd. Voor alle vrienden van Syrië. En mocht het nodig zijn dan komt er nog een tweede feestje ook.
Uri treedt daarmee in de voetsporen van lolbroeken in lenteland Tunesië, in Istanbul en Parijs. Verwacht geen bezetting van Paradiso, het wordt qua aantal een bescheiden feestje. Man of vijftig. Uit beschaafde landen als de USSA, UK, Frankrijk, Duitsland, Turkije etcetera en vertegenwoordigers van diepgewortelde Arabische democratieën als bijvoorbeeld Qatar en Saudi Arabië.
Het gezelschap vertoont een ernstige gelijkenis met de vrienden van Libië, die met de vertrouwde hulp van Al Schijthuis het welvarende Noordafrikaanse land terug bombardeerde naar onze polletieke en economische invloedsfeer. Uri zou graag zien dat zijn feestje bijdraagt aan royalere steun aan de Syrische lentebaarden en meer Halve Maanhulp. Via de door de USSA opgetuigde Syrian National Council.
Kan het mooier? En als dan in oktober of zo het kabinet Roemer aantreedt kunnen wij rond de kerst beelden van Uri’s feestje(s) verwachten bij de TROS in het programma “De zomer voorbij”. Met licht nostalgische beelden van het strand bij Scheveningen of Noordwijk en niet al te zuivere liedjes van Billary Clinton, Francois Hollande, Sons of the Desert en de Uri Singers. Heerlijk.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Waar is het feestje?